Nemzetközi foci

Klasszisok sora inthet búcsút a PSG-nek

Maguk a játékosok beszéltek a jövőjükről.

Az előző hétvégén a Paris Saint-Germain 3-0-ra legyőzte a Monacót a Francia Ligakupa döntőjében, az ünneplés utáni pillanatokban azonban több játékos nyilatkozata is arra engedte következtetni a helyi sajtót, hogy bizonytalan a jövőjük a csapatnál. A Le Parisien azt írja, Edinson Cavani, Adrien Rabiot és Javier Pastore is a nyári távozók listáját bővítheti, miután a párizsiak eleget akarnak tenni az UEFA pénzügyi Fair Play-szabályának.

Rabiot elárulta, még nem kezdődtek meg az egyeztetések a vezetőséggel a következő szezont illetően, egyelőre csend van, de az nagyon rossz, hogy mindenféle híreket hallanak a sajtóban a csapattal kapcsolatban. A francia középpályás 2010-ben került a PSG utánpótlásához, az utóbbi hetekben azonban arról cikkeztek, hogy az Arsenal és a Liverpool is érdeklődik iránta.

Szombat este a gólvágó, Edinson Cavani egyértelmű üzenetet küldött a vezetőség felé.

 Bízom benne, hogy ez a Love Story folytatódni fog, szívesen maradnék a PSG-nél, de nem mindig a játékos akarata élvez elsőbbséget. Néha nem lehet tudni, mi is fog történni – mondta az uruguayi csatár, aki 27 bajnokin 24 gólnál jár.

Javier Pastore úgy fogalmazott, nem tudja még mi fog történni a nyáron, messze még az átigazolási időszak.

Egy év van még hátra a szerződésemből, de meg kell beszélnem a vezetőséggel, hogy mi a szándékuk velem, milyen perspektívát tudnak ajánlani – mondta az argentin játékos.

Olvasói sztorik