Nemzetközi foci

Pogba megtörte a csendet: Mourinhóról és jövőjéről is beszélt

Tiszta vizet öntött a pohárba az MU sokat kritizált középpályása.

Az utóbbi időben rengeteg kritikát kapott a 2016 nyarán világrekordot jelentő 105 millió euróért Manchester Unitedhez igazoló Paul Pogba, akinek a teljesítményével valószínűleg José Mourinho sem volt mindig maradéktalanul elégedett, ugyanis többször a kispadon kezdette, vagy lecserélte a francia középpályást. Angol lapok szerint a játékos és a menedzser viszonya is megromlott az utóbbi időben, a 25. születésnapját nemrég ünneplő klasszis most őszintén beszélt manchesteri helyzetéről.

– Valóban igaz, hogy korábban nem gyakran voltam csere, de ettől megerősödhetek – kezdte Pogba a Telefootnak. – Néha keresztül kell menned ilyen periódusokon, hogy erősebb legyél. Nincs problémám Mourinhóval. Nem én rakom össze a csapatot, kérdezzék a menedzsert, hogy miért játszom kevesebbet. Teljes mértékben tisztelem a döntéseit.

Természetesen a sajtóban Pogba MU-tól való esetleges távozása is felmerült, ráadásul nemrégiben azt nyilatkozta, hogy szívesen lenne Neymar csapattársa, így rögtön elindultak a spekulációk.

– Túl korai a Unitedtól való távozásomról beszélni, a szituáció változhat. Neymar? Azt mondtam, hogy nagy álmom, hogy Neymarral, Ronaldóval vagy Messivel játsszak, de ez nem jelenti azt, hogy klubot akarok váltani – összegzett Pogba.

címlapfotó: Oli SCARFF / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik