Nemzetközi foci

Két sztárcsapathoz írt alá Usain Bolt, MU-legenda Liverpoolban

Zajlik az élet április elseje alkalmából.

Húsvét alkalmából nem csak a túlzott kötözött sonka és tojás fogyasztásra kell odafigyelnie az embernek, hanem az április elsejei hírolvasásra is.

Szétszakadt Eppel füle, kiposztolta...
No comment – mindössze ennyit írt a fotó mellé.

Bolondok napján ugyanis a megszokott módon rengeteg vicces kamuhírbe futhatnak bele az interneten tájékozódó olvasók, ez pedig természetesen a labdarúgás világát sem kerüli el. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány vicces álhírt.

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok jamaicai atléta leigazolását a portugál élvonalban szereplő Rio Ave és az angol West Ham United – nem hivatalos oldala – is bejelentette.

címlapfotó: AFP / Patrik STOLLARZ

Az NB II-ben szereplő Békéscsaba hivatalos oldalán jelentette be, hogy Magyarországon elsőként lila színű gyeppel látja el a Kórház utcai Stadion centerpályáját.

Az a szép lila gyepHa minden jól megy, akkor már néhány hónap múlva birtokba vehetjük az új lelátót. A lelátóhoz…

Közzétette: Békéscsaba 1912 Előre – 2018. március 31.

A Liverpool szurkolói oldala, az Empireofthekop.com híre szerint a Manchester United legendája, Paul Scholes lett Jürgen Klopp asszisztense. Vélhetően nem fogadnák szívélyesen a nagy rivális ikonját a Pool-drukkerek, ha ez igaz lenne.

Szintén egy remek poén Angliából: a Merseyside derbi (Everton–Liverpool) alkalmából piacra dobnak negyven pár olyan cipőt, ami a két csapat „egyesüléséről” szól. A lábbeliken az „Everpool” és a „Liverton” feliratok lesznek olvashatók.

A Manchester United hivatalos oldala összeállítást készített a klub történelmének legnagyobb bombagóljairól. Gyönyörködjünk ezekben a „fantasztikus” találatokban.

Olvasói sztorik