Nemzetközi foci

Megható üzenetben jelezte távozását a PSG sztárja

Szép gesztus volt tőle.

Hatem Ben Arfa 2016 óta erősíti a Paris Saint-Germain együttesét, azonban minden jel arra utal, hogy ez a szezon lesz számára az utolsó a franciáknál. Az általában szélsőként játszó Ben Arfa az Instagramon egy szívhez szóló üzenetben osztotta meg követőivel a hírt, miszerint az idény végén távozni fog.

Az utam hamarosan a végéhez ér a PSG-nél, és annak ellenére, hogy néha nehéz időket éltem meg, végig boldog voltam, hogy magamon hordhattam a csapat mezét. Őrizni fogom a legszebb emlékeket a csapattársaimmal és ezúton szeretném megköszönni a szurkolóknak is! Mindig is szeretni fogom ezt a klubot!”

A francia játékos a Nice együtteséből érkezett a fővárosba, ahol előtte 34 bajnokin 17 alkalommal zörgette meg a hálót. De miután egyetlen gólt sem tudott szerezni tétmeccsen, így Unai Emery mester egyre kevésbé számított rá a csapatnál, ráadásul Neymar és Kylian Mbappé érkezése sem könnyítette meg a helyzetét.

Már a januári transzferidőszakban is felmerült a neve a távozók között, akkor úgy hírlett, hogy a Leicester City szeretné a soraiban tudni, ám az üzlet akkor nem jött össze, bár a Premier League nem lenne neki idegen, ugyanis korábban már megfordult a Newcastle United színeiben is. És hogy mit hoz a jövő? Egyelőre még nem tudja maga Ben Arfa sem, nyárig mindenképp ki fog derülni.

Címlapkép: Franck Fife/AFP

Olvasói sztorik