Nemzetközi foci

Madridból erősítene Pep Guardiola

A támadószekciót frissítené a spanyol tréner.

Úgy tűnik, Pep Guardiola szemet vetett Iscóra, ráadásul nem is lenne rest kiadni érte 75 millió fontot sem. A 25 éves spanyol támadó kétszer már visszautasította a Manchester City ajánlatát, mondván, hogy a Bernabeuban szeretne maradni. Mostanra viszont fordult a kocka: kész elhagyni a madridi együttest, hogy Guardiola irányítása alatt játszhasson.

A Realnál hatalmas nagytakarítást terveznek a nyárra, miután a szezon eddig nem éppen úgy alakult, ahogy azt eltervezték. Épp ezért Isco is azt gondolja, hogy Zinédine Zidane már egyre kevésbé számítana rá, ami ugyancsak zöld zászlót jelenthetne a Manchester City számára.

Egy manchesteri forrás szerint Iscót jó ideje figyelik, de eddig mindig nemet mondott az ajánlatokra, ezúttal viszont ragaszkodna Guardiolához. A Madridnál új játékosokat keresnek a támadószekcióba, és pont Isco lehet az egyik, aki ennek nem lehet részese. A Citynél a fő cél egyébként bezsebelni két középpályást, egy csatárt és egy tartalék szélső védőt a nyári átigazolási szezon során.

Korábban az Arsenal és a Manchester United is érdeklődött Isco iránt, azonban a spanyol kijelentette, olyan klubnál szeretne játszani ahol a Bajnokok Ligájában is biztosan pályára léphet.

Olvasói sztorik