Nemzetközi foci

Már Pogba eladására készül az MU: öt világsztárt nézett ki Mourinho

A portugál tréner jövőre a francia klasszis nélkül nyerne trófeákat.

A legfrissebb szigetországi sajtóhírek szerint a Manchester United már Paul Pogba nyári eladására készül. Az angol topcsapat a következő átigazolási időszakban 200 millió fontot költene új játékosokra, kiszemeltjeiket pedig (részben) a francia sztár eladásából finanszírozná.

Beszámolók szerint Jose Mourinho elveszítette türelmét Pogbával szemben, aki sajtóhírek szerint a foci helyet túl sokat törődik magával, illetve a pályán kívüli magánéletével.

Mindeközben a brit sajtó már arról is beszámolt: a középpályás és menedzser alig beszél egymással, kapcsolatuk igencsak megromlott. A francia válogatottal készülő klasszisról a szövetségi kapitány, Didier Deschamps nyíltan elárulta:

Pogba nem boldog az Old Traffordon.

A Mirror-olvasok 63%-as szerint nyáron távozik Pogba. Fotó: Mirror

Mindezek tükrében Mourinho listázta nyári kívánságlistáját, melyen a következő nevek szerepelnek: Raphael Varane,  Toni Kroos, Marquinhos, Marco Verratti és Alex Sandro.

Mivel a portugál szakember a következő szezonban mindenképpen trófeát szeretne nyerni, ezért világklasszisokat nézett ki. A Real Madrid duója, Varane és Kroos prioritást élvez, hiszen a csapat védelmét és a középpályát kívánja stabilizálni.

Mourinho újra együtt szeretne dolgozni a francia védővel (balra). Fotó: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Ha a Real Madriddal nem sikerül dűlőre jutni, akkor Párizs felé fordulnak a manchesteriek: B-tervként él ugyanis Marquinhos és Marco Verratti megszerzése – számol be a Mirror.

Rajtuk kívül a Juventus 45 millió fontra taksált védőjét, Alex Sandrót is kinézték az angolok – Luke Shaw utódjaként.

címlapkép: Phil Duncan / Pro Sports Images Ltd / DPPI / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik