Nemzetközi foci

Váratlan húzás szólhat bele Szalah klubváltásába

Mindössze 15 millió font kell a cselhez.

Mint ismert, a Liverpool gólvágójáért, Mohamed Szalah-ért a Real Madrid nem lenne rest akár 100 millió euró fölötti összeget is fizetni, de nem biztos, hogy ez elég ahhoz, hogy megkaparintsák az egyiptomi csatárt. Szalah egyébként kitartana a Mersey-parti alakulat mellett, többször is elmondta, célja, hogy csapatával a Premier League bajnokai lehessenek.

A TeamTalk szerint egy honfitársával igyekeznék még jobban a maradás felé ösztökélni Szalah-t, méghozzá a Stoke City támadójával, Ramadan Sobhival. Bár Sobhi jelenlegi klubja várhatóan a kiesés sorsára jut, a fiatal játékos eddigi majdnem két éve alatt mindvégig kiváló teljesítmény nyújtott, ráadásul rendkívül sokoldalú spílerről van szó, ugyanis mind a szélen, mind a középpályán ugyanúgy bevethető.

Sohbit egyébként árban könnyebb lenne megközelíteni, becslések szerint nagyjából 15 millió fontért már sikerülne elcsábítani az Anfieldre. A Liverpool abban bízik, hogy ha az üzletet sikerül megkötni, akkor Szalah is nagyobb kedvvel és biztossággal voksol a „vörösök” mellett.

Címlapkép: CRAIG GALLOWAY / Pro Sports Images Ltd / DPPI

Olvasói sztorik