Nemzetközi foci

Alexis Sánchez legújabb nyilatkozatán pörög az internet

Meglepően őszinte szavak a Manchester United klasszisától.

Alexis Sánchez bevallotta, sokkal többet várt magától a Manchester Unitednél, ahova januárban szerződött az Arsenaltól. A chilei válogatott támadó, aki eddig tízszer lépett pályára új klubja színeiben, és mindössze egy gólt szerzett, azt mondta: a hirtelen váltás után nehézségei voltak azzal, hogy beilleszkedjen új együttese játékába.

– Mivel sokat követelek magamtól, többre számítottam – mondta újságíróknak Sánchez, aki most a válogatottal Svédországban tartózkodik.

– Miután megérkeztem a Unitedhez, nagyon nehéz volt, mert minden nagyon gyorsan változott meg… A klubváltás rendkívül hirtelen történt, ráadásul most először váltottam januárban, és sok nehézséggel kellett szembenéznem az életemben – fogalmazott a 29 éves játékos.

Hozzátette: fontolóra vette, hogy inkább Manchesterben gyakoroljon a chilei válogatott soron következő felkészülési mérkőzései helyett, de a Claudio Bravo csapatkapitánnyal történt beszélgetés után mégis másképp döntött. Chile válogatottja nem jutott ki az oroszországi világbajnokságra, így szombaton és kedden két résztvevő edzőpartnere lesz: előbb Svédországban, majd Dániában lép pályára.

Címlapkép: MTI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik