Nemzetközi foci

Madridból erősítene a Liverpool

Sztárcsatár a láthatáron?

Az átigazolási időszak még el sem kezdődött, de ahogy az lenni szokott, egymást követik az olykor furcsának tűnő pletykák, melyek a legtöbbször arra jók, hogy kissé felkavarják az állóvizet. Jürgen Klopp együttese a Real Madrid háza tájáról erősítené a csatársort, egész pontosan Karim Benzemával.

A Diario Gol információi a szerint a francia csatár egyre inkább kezd kihullani a csapatból, ráadásul már Zinédine Zidane is képes lenne túladni rajta, a Liverpoolt pedig éppen érdekelné az üzlet. Benzema számára egyébként ez a szezon enyhén szólva sem a legütősebb eddig, hiszen mindössze hét gólja van összességében (a bajnokságban czupán négy…), így nem csoda, hogy egyre többször vetődik fel vele kapcsolatban a távozás lehetősége.

De vajon tényleg ő lenne a megfelelő játékos Liverpoolban? Ha netán Mohamed Szalah kiválna a csatársorból, akkor Roberto Firmino lenne az egyetlen igazán gólveszélyes támadója a Liverpoolnak, de neki nincs olyan cseréje, aki hasonló tempóban gyártaná a találatokat. Danny Ings lehetne egyébként, aki válthatná ilyen esetekben, főként, hogy mostanában egyre több lehetőséget kap. De mégis a Mersey-parti alakulatnak elit csatárra van szüksége. Az biztos, hogy Benzema érkezése korántsem lenne olcsó mulatság…

Címlapkép: Lindsey PARNABY / AFP

Olvasói sztorik