Nemzetközi foci

A manchesteri kudarc után újabb topcsapat edzője lehet Mourinho

Távozik az Old Traffordról, és másik csapattal akarja megnyerni a BL-t?

A Sevilla elleni csalódást keltő Bajnokok Ligája-vereség után a sajtó szétszedte a Manchester United menedzserét, José Mourinhót, aki nek a manchesteri szurkolók nagy része a távozását követeli, nem is csak eredmény, hanem a mutatott defenzív játék miatt. Egyértelmű, hogy a Vörös Ördögök kerete többre hivatott, és kérdés, hogy az MU vezetői meddig tűrik Mourinho “ámokfutását” és megosztó nyilatkozatait.

A Mirror értesülései szerint a portugál tréner anyagi ügyekben már összetűzésbe került a vezetőséggel, ugyanis több pénzt szeretne átigazolásokra fordítani, hogy tartani tudják a lépést a Manchester Cityvel. Mourinho az érkezése óta közel 300 millió fontot költött el, és az igazgatóságnak nem tetszik kézzel fogható fejlődés nem látszik a csapaton.

Iniesta megdöbbentő bejelentést tett a jövőjéről
Megszólalt és megnevezte a lehetséges célállomást a klasszis; áprilisban minden kiderül…

A cikk előrevetíti már José Mourinho nyári távozását, és arról ír, hogy a következő állomáshelye a BL-től szintén búcsúzó Paris Saint-Germain lesz, ahol Unai Emerynek szintén nem lesz maradása. A szakember így a manchesteri kudarc után újabb európai topcsapat kispadját foglalná el.

AFP/OLI SCARFF
Olvasói sztorik