Nemzetközi foci

Már Donnarumma távozását készítő elő az AC Milan

A tinikapus utódja is ismert.

Olasz sajtóhírek szerint hétfő este orvosi vizsgálatra jelentkezett az AC Milanhoz a Napoli hálóőre, Pepe Reina. Mint ismert, a 35 éves spanyol világbajnok szerződése szezon végén, június 30-án jár le a bajnoki címre törő klubcsapatánál, és szinte borítékolható, hogy távozik, pályafutását pedig a San Siróban folytatja.

A Corriere dello Sport úgy tudja, Reina két évre ír alá új csapatához – plusz egy éves opcióval. Milánóban évi hárommillió eurót kereshet.

Reina szezon végén búcsút int Nápolynak. Fotó: Alberto Pizzoli / AFPI

Ezzel párhuzamosan téma a nemzetközi sajtóban az is, hogy Reina érkezésének előkészítésével a milánóiak vélhetően Gianluigi Donnarumma távozására készülnek. Mint ismert, a tinikapus szuperügynöke, Mino Raiola az elmúlt időszakban több ízben hangsúlyozta: védence távozni szeretne. Sajtóhírek szerint nyáron 60 millió euró ellenében a PSG lehet a győztes befutó, de Donnarumma neve újfent kering a Chelsea-nél is. Ha Thibaut Courtois szezon végén távozik, a 19 éves olasz lehet a fő célpont. Persze kérdés ehhez mit szólnak Milánóban, illetve Párizsban…

Olvasói sztorik