Nemzetközi foci

A Liverpool korábbi csékája telibe köpött egy szurkolót – VIDEÓ

A vereség után nem bírt indulataival a legenda.

A Liverpool FC legendája, Jamie Carragher néhány éve már a Sky Sports szakkomentátoraként dolgozik, nem volt ez másképp a hétvégi Manchester United – Liverpool FC rangadó alkalmából sem – ahol a hazaiak 2-1-es vereséget szenvedtek. A találkozó után a korábbi bekk éppen hazafelé tartott, amikor az autópályán átköpött egy másik kocsiba.

Ez szenzációs!
Dybala óriási gólt lőtt, de Buffon gólöröme elvitte a show-t – VIDEÓ

A lenti videón jól látható, hogy a másik autó utasa azt hajtogatta Carraghernek: „Hé, Jamie, 2-1, 2-1, jó eredmény”. Erre fel indulataival annyira nem bírt a korábbi angol játékos, hogy közelebb húzódott és a sofőrt és annak 14 éves kislányát köpte telibe.

A korábbi harmincnyolcszor angol focista később hivatalos közösségi oldalán kért elnézést. Elárulta, személyesen kért bocsánatot a családtól, mivel a zrikálás miatt nem tudta kordában tartani indulatait.

A Sky Sports szóvivője egyszerűen elfogadhatatlannak minősítette Carragher tettét, akivel elbeszélgetnek majd. A család a Mirrornak azt is megerősítette: a Liverpool korábbi csapatkapitánya valóban telefonon kért tőlük elnézést.

Olvasói sztorik