Nemzetközi foci

Még Ronaldo is elpirul, ha olvassa Zidane nyilatkozatát

Agyondicsérte portugál csatárát a Real Madrid edzője.

A címvédő Real Madrid ‒ Cristiano Ronaldo duplájával ‒ 2-1-re győzött az Eibar otthonában a spanyol bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján. A portugál csatár sorozatban hetedik mérkőzésén volt eredményes.

Ezt olvastad már?
Nikolics álomrajtot vett az MLS-ben, de kikapott a Chicago – VIDEÓ

‒ Ronaldo egy másik galaxisból érkezett ‒ jegyezte meg Zinédine Zidane vezetőedző a meccs után.

‒ Tudja, hogy gólt fog szerezni. Egyedülálló és különleges. A statisztikája önmagáért beszél, és mindig nagyon pozitív a hozzáállása, ha kettőt lőtt, hármat akar, ez nagyon jó ‒ magyarázta a francia tréner.

Isco és Gareth Bale azért került a csapatba, hogy hatékonyabbak legyenek a támadások, ám Zidane elismerte, a többiekhez hasonlóan szenvedtek, mert nehézségekbe ütköztek és nem bántak jól a labdával.

‒ Viszont harcoltak és sokat futottak, a csapattársaikhoz hasonlóan. Luka Modricnak nagyszerű meccse volt a mostani, ez boldoggá tesz, ő alapember számomra. Ez a győzelem nagyon különleges. Az Eibar jobb volt, nagyszerűen teljesített. Nehéz itt nyerni ‒ vélekedett a Real Madrid edzője.

Zidane rendkívül hálás volt Ronaldo újabb két góljáért Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP

Hangsúlyozta, tudták, hogy szenvedni fognak, és így is történt. Nehézségekbe ütköztek a labdabirtoklás során, de keményen küzdöttek, ez vezetett a győzelemhez.

‒ A bajnokság megnyerése még mindig lehetséges, persze, nem csak nekünk. Akinek elkalandozik a figyelme, az megfizet érte, ezért ha akarunk valamit, akkor folytatnunk kell, és minden meccsünket meg kell nyernünk – szögezte le Zidane.

Olvasói sztorik