Nemzetközi foci

Kane megsérült, Szon megint szerencsés gólt lőtt – VIDEÓ

Vezéráldozattal járt a Tottenham fordítása a Bournemouth ellen.

A hétközi Bajnokok Ligája-kiesés okozta sokk után a Bournemouth elleni Premier League-meccsen igyekezett javítani a Tottenham idegenben, de nem indult jól a bajnoki Mauricio Pochettino csapatának.

A hét legfontosabb történései!
Meghökkentő PSG-komment a Neymar-ügy kapcsán, Messi távozhat a Barcából, hatalmas bejelentés a Real-klasszistól

A hetedik percben ugyanis Junior Stanislas révén előnyhöz jutott a hazai csapat, ez pedig nem kecsegtetett túl sok jóval a londoniaknak, hiszen a most futó szezonban eddig akárhányszor hátrányba kerültek, nem sikerült fordítaniuk – tíz ilyen alkalom volt, a mérleg öt döntetlen és öt vereség. De ez még nem minden, Harry Kane lesérült, a 34. percben el kellett hagynia a pályát a jobb bokája miatt – egyelőre nem tudni, mennyi időre dőlt ki, de a Mirror és a Telegraph szerint hasonló sérülést szenvedett, mint ami miatt tavaly két hónapot hagyott ki.

A fordítás azonban ezúttal összejött, méghozzá elég simán: Alli még a szünet előtt egyenlített, a második játékrészben pedig Szon Hung Min duplázott, valamint Aurier is betalált.

Szon pazar formában játszik az utóbbi hetekben, minden versenysorozatot tekintve az előző négy meccsén hét gólt lőtt. A jó csatárnak pedig szerencséje is van, Szon ugyanis akárcsak a Juventus ellen, úgy az első góljánál ezúttal is rosszul találta el a labdát, de így sikerült betalálnia.

Alli egyenlített

Szon megint rosszul találta el, megint gólt lőtt

Szon második gólja

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik