Nemzetközi foci

Barcelonai csapattársa visszavárja Neymart

Tagadja, hogy tud valamit a visszatérésről.

Az FC Barcelona horvát játékosa, Ivan Rakitic szombaton közölte, visszavárja Neymart. A nyilatkozat nagy visszhangot keltett, a Marca című lap például azt írta, a középpályás macskát tett a galambok közé.

Ezt olvastad már?
Nikolics álomrajtot vett az MLS-ben, de kikapott a Chicago – VIDEÓ

A brazil csatár a mostani idényben bokaműtétje miatt már biztosan nem játszhat, de a minap állítólag kijelentette, hogy soha többé nem akar pályára lépni a Paris Saint-Germainben, amely tavaly nyáron 222 millió euróért kivásárolta barcelonai szerződéséből.

A hírek szerint a Real Madrid a legesélyesebb a megszerzésére, de az is szóba került, hogy visszatér az FC Barcelonához. Rakitic kijelentette, nem tud semmit Neymar esetleges visszatéréséről.

‒ Nekem nem mondott semmit, de ha rajtam múlna, kinyitnám az ajtót előtte. Nem csak azért, mert jó kapcsolatban vagyok vele, hanem azért is, amilyen típusú játékos. Neymar mindig szerepelne az én csapatomban ‒ szögezte le Rakitic.

Vajon a következő szezonban is készülhetne ilyen fénykép? Fotó: LLUIS GENE / AFP

A horvát középpályás Lionel Messiről is beszélt, aki szombaton nem játszott a Málaga ellen, mert megszületett a harmadik gyermeke.

‒ Remélem, a gyerek és a család rendben van, és Messi hamarosan visszatér, mert szükségünk van rá. A Chelsea ellen nagyon nehéz dolgunk lesz, és a szurkolóink is tudják, hogy csak együtt lehetünk sikeresek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik