Nemzetközi foci

Ettől a csapattól mit várhatnak a Real Madrid-szurkolók?

A párizsi siker után több helyen változtat Zidane.

A spanyol élvonal 28. fordulójában a pillanatnyi harmadik Real Madridnak (54 pont) idegenben lesz jelenése szombaton (kezdés: 13 óra): a fővárosiak az Eibar (8., hely, 39 pont) otthonában látogatnak.

Megéri?
Ez az öt játékos távozhat, ha Griezmannt leigazolja a Barcelona

A Mundo Deportivo menetrendszerűen megmutatta, várhatóan milyen kezdőkkel lépnek pályára a csapatok. A lap azt jósolja, hogy Zidane a védelemben változtat, hiszen Varane vélhetően egy kis pihenőt kap, helyére Nacho érkezhet.

Ami a támadószekciót illeti: Bale legutóbb csak csere volt a PSG elleni sikeres nyolcaddöntő párizsi mérkőzésén, a bajnokságban azonban a Mundo Deportivo szerint újra kezdhet, így ismét összeáll a BBC, hiszen Ronaldo és Benzema is hadra fogható.

Sérülése után újra bevethető már Kroos és Modric is, ám kettejük közül nagy valószínűség szerint csak a német világbajnok lesz a kezdősípszótól kezdve a pályán az Eibar ellen.

Csak emlékeztetőül: a hétközi, PSG elleni kulcsmérkőzésen Marcelo, Lucas Vázquez, Asensio és Kovacic is kezdő volt, elképzelhető, hogy ők délután csak a cserepadon kezdenek.

A várható kezdőcsapatok Fotó: Mundo Deportivo
Olvasói sztorik