Nemzetközi foci

Miért vigye közelebb, ha harmincról is bebombázza? – VIDEÓ

Remekbe szabott gól a Bayern sztárjától.

Valószínűleg a forduló gólját lőtte a Bayern München középpályása, Corentin Tolisso a Freiburg elleni bajnokin vasárnap délután. A francia játékos harminc méterre a kaputól vállalkozott lövésre, jól tette, hiszen a labda a bal felső sarokban kötött ki, esélye sem volt a kapusnak a hárításra.

Ezt olvastad már?
Messi varázslatos gólja újabb mérföldkő a karrierjében – VIDEÓ

Ez már a bajorok második találata volt a mérkőzésen, de az elsőt is érdemes megnézni, Thomas Müller ugyanis hihetetlenül szerencsés körülmények között volt eredményes.

A második játékrészben is két gólnak örülhettek a vendégek, így nagyon simán, 4-0-ra győzték le a Freiburgot, amely ezidáig hazai pályán csupán egyszer kapott ki tizenkét fellépésén a most futó bajnokságban.

Az 54. percben a Hoffenheimtől érkezett Sandro Wagner növelte az előnyt, ezzel pedig megszerezte a Bayern történetének 1500. idegenben lőtt gólját a Bundesligában. A végeredményt beállító Thomas Müller is nagy tettet hajtott végre, beérte ugyanis a klub gólszerzőinek örökranglistáján Dieter Hoenesst. A német támadónak ez volt a 102. gólja az élvonalban, előtte már csak három Bayern-játékos szerepel a rangsorban.

Tolisso gólja

Müllernek hatalmas mázlija volt

Wagner találata

Müller gólja

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik