Nemzetközi foci

Jobb mint, Pogba – állítja ügynöke az MU és a Real kiszemeltjéről

Egy napon Aranylabdát is nyerhet.

Lassan az egész futballvilág megismeri Sergej Milinkovic-Savic nevét, miután az elmúlt időszakban olyan topcsapatokkal boronálták össze, mint a Manchester United és a Real Madrid. A 23 éves szerb középpályás 33 tétmeccsen 11 gólt és 6 gólpasszt jegyzett eddig a szezon során a Lazio csapatában. A születőben lévő sztár ügyeit a korábbi kiváló Chelse-csatár, Mateje Kezman intézi, aki szerint ügyfele már most jobb, mint Paul Pogba.

OLVASTAD?

A PL-sztárcsapat akarja elcsábítani a Dortmund csapatkapitányát

– Tisztelem Pogbát, és azokat a játékosokat, akik sokat futnak és dolgoznak a csapatért, de Sergej más és jobb minőséget képvisel már, mint Pogba. Az elmúlt hat hónapban óriási fejlődésen ment keresztül, és ha egészséges marad, akkor a bolygó legösszetettebb játékosa lesz – mondta Kezman a Mozzart Sportnak.

– Ügyfelem rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik. Nem találni még egy olyan játékost a világon, aki ilyen erős és magas, mellette pedig ilyen technikai és taktikai tudása van. Úgy ér labdához, mintha brazil lenne, de közben olyan dolgokat is tud, amelyekkel Zidane-ra emlékeztet. Hamarosan az Aranylabdára is esélye lehet – nyilatkozta Milinkovic-Savicról a korábbi kiváló támadó.

Milinkovic-Savic jobb mint Pogba? Fotó: AFP / Matteo Ciambelli / NurPhoto
Olvasói sztorik