Nemzetközi foci

Reszkess, Barca: az Atlético most a legélesebb kés a fiókban!

Ganxsta Zolee ezerrel készül a spanyol bajnokság csúcsrangadójára, melyen szerinte nem elég a döntetlen Griezmannéknak.

A Barcelona–Atlético Madrid összecsapás alapesetben is a spanyol bajnokság legnagyobb rangadói közé sorolandó, ezúttal azonban sokkal többről szól majd a vasárnapi összecsapás, hiszen döntő fontosságú lehet a két fél ütközete a bajnoki cím szempontjából.

A vasárnapi csúcsmeccs kapcsán honlapunk kíváncsi volt arra, hogyan készül és mit vár a kilencven perctől Magyarország leghíresebb Atlético-drukkere, Ganxsta Zolee.

Csak a balhé!
Piqué majdnem nekiment a játékvezetőnek, úgy kellett lefogni – VIDEÓ
A hó az úr
Micsoda hétvége: négy meccset lejátszanak, húsz elmarad
MU
Nagy bejelentés Ibrahimovic kapcsán
Griezmann és Rakitic a nyártól csapattársak lehetnek Fotó: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / AFP

– Ezerrel készülök, az év meccse lesz, létfontosságú –
kezdte hatalmas lelkesedéssel a hangjában a híres rapper. –Karnyújtásnyi közelségbe kerülhet a bajnoki cím. Óriási formában vagyunk, kilenc gólt lőttünk két meccs alatt, az Atlético többnyire egy év alatt lő ennyit. Elég tekintélyes baráti körrel fogom nézni a meccset egy sportbárban, természetesen velem tart a kislányom is, aki szintén óriási Atléti-drukker, arcról ismeri az összes játékost.

– Abszolút háromesélyes meccs lesz, akármi előfordulhat, szerintem simán van esélyünk győzni – folytatta a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar frontembere. – Ha megnézzük az előző találkozókat, a Barca ugyan lőtt egy hatost hétvégén, de csütörtökön nem volt valami vaserős. Mi pedig eléggé odaraktuk az előző két meccset, az Atléticót meghazudtoló támadójátékkal aláztuk le az ellenfeleket. A katalánok nem százszázalékosak, ellenben az Atléti most a legélesebb kés a fiókban.

A Barcelona jelenleg 66 ponttal áll a spanyol bajnokság élén, míg az Atlético 61 egységgel a második pozícióban várja a Nou Camp-beli összecsapást.

Ganxsta Zolee már feszülten várja a vasárnapi rangadót Fotó: Ganxsta Zolee hivatalos Facebook

– Győzelemmel nagyon közel kerülnénk a bajnoki címhez, mert egy „bukta” simán benne van még ezen kívül a Barca részéről. Nekünk pedig, ha sikerül egyszer az élre állnunk, akkor onnan már senki nem tud minket letaszítani. Nem lesz elég az iksz, győzni kell, nyakra kell menni – adta ki a jelszót Ganxsta, aki a Rangadó kérésére megtippelte a végeredményt is.

– Nyerünk kettő egyre. De nézzétek csak meg, most pont nem Griezmann fogja lőni a gólokat, mert mindenki rá készül – folytatta a szókimondó rapper, aki külön kitért az előző két bajnokin hét találatig jutó francia klasszisra, valamint azt a spanyol sajtóhírt is kommentálta, hogy az Atlético gólgyárosa állítólag megegyezett a Barcelonával és a nyártól ott folytatja pályafutását. – Griezmann egyszerűen zseniális… Nagyon sajnálom, ha tényleg elmegy. Mi mindig ezt csináljuk, kinevelünk fantasztikus játékosokat, akik aztán eligazolnak máshova, ahol tök bénák lesznek. Arda Turannal is mi a helyzet? Átment a Barcába, hogy ő majd ott mekkorát durran, de még „rózsapatron puki” sem lett belőle.

Olvasói sztorik