Nemzetközi foci

Legnagyobb sztárja nélkül a Real Madrid Barcelonában?

Ha ezzel a kezdővel is nyer a Real, valóban kimászott a gödörből.

Az erős mínuszok ellenére pozitívan kelhettek fel a spanyol foci szerelmesei, hiszen hétközi fordulót rendeznek a LaLigában, kedd este pedig már pályára is lép az egyre jobb formába lendülő Real Madrid, amely Barcelonába utazik az Espanyol elleni találkozóra.

Hivatalos!
Eldőlt, Neymar játszhat-e a Real Madrid ellen

Aggodalmat jelenthet viszont, hogy a Marca értesülései szerint nem utazott el a csapattal Cristiano Ronaldo, aki a múlt heti hétközi bajnoki után ismét pihenőt kapott. A portugál klasszison kívül továbbra sem bevethető Toni Kroos, Luka Modric, Marcelo és Jesús Vallejo, így négy alapembere nélkül igyekszik behúzni zsinórban ötödik győzelmét a bajnokságban a madridi csapat.

Főhet Zidane feje, négy alapembere sem játszik kedden Fotó: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / AFP

Az Espanyol a most futó szezonban több meglepetést is okozott már hazai pályán, az Atlético Madrid, a Villarreal, az Athletic Bilbao és a Barcelona sem tudott győzni Diego Lópezéknél. A katalánoknál az egyedüli hiányzó Sergio Sánchez lesz.

A második számú katalán csapat legutóbb 2007-ben nyert a királyiak ellen hazai pályán a bajnokságban, azóta nyolc vereség és egy döntetlen a mérlegük.

A 20 órakor kezdődő találkozót a Sport1 TV élőben közvetíti.

A Marca várható kezdőcsapatai Fotó: marca.com
Olvasói sztorik