Nemzetközi foci

Icardi jövőjéről beszélt nyíltan az ügyeit intéző felesége – FOTÓK

A szőke szépség a férjére pályázó ügynököknek is üzent.

Remek formában futballozik a szezonban az Inter argentin támadója, Mauro Icardi, aki 24 bajnokiján 18 alkalommal volt eddig eredményes. A 100 millió eurós kivásárlási árral rendelkező csatárt az elmúlt időszakban a Real Madriddal hozták többször is szóba. A 25 éves játékos ügyeit felesége, Wanda Nara intézi. A szőke bombázó férje jövőjéről nyilatkozott.

– Az elmúlt időszakban számos fontos csapat jelezte, hogy akarja Maurót. Vigyázok a férjem jövőjére, meghallgatjuk az ajánlatokat, majd kiértékeljük a lehetőségeket. Csapatnevek? Azokat nem mondhatok – kezdte a hölgy a Corriere dello Sportnak.

– Három éve foglalkozom Mauro ügyeivel, azóta kétszer hosszabbítottunk az Interrel. Elégedett a munkámmal, és sosem jutott eszébe, hogy esetleg valaki más képviselje. Mauro egy topjátékos, ezért nem meglepő, hogy több híres ügynök is képviselné. Ő azonban nyugodt és azt akarja, hogy ezek a dolgok a családon belül maradjanak – reagált Wanda arra, hogy Icardit a hírhedt ügynök, Mino Raiola is megkörnyékezte.

– Nagyon tisztelem Raiolát, aki szeretne Mauróval dolgozni. Azonban tisztázzuk, én vagyok az egyedüli, aki a jövőjével és a szerződésekkel foglalkozik. Rajtam keresztül történik minden – nyilatkozta Wanda Nara.

Felesége intézi Icardi ügyeit:

Wanda nara (@wanda_icardi) által megosztott bejegyzés, Febr 19., 2018, időpont: 8:49 (PST időzóna szerint)

Wanda nara (@wanda_icardi) által megosztott bejegyzés, Febr 6., 2018, időpont: 12:14 (PST időzóna szerint)

Wanda nara (@wanda_icardi) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2018, időpont: 2:38 (PST időzóna szerint)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik