Nemzetközi foci

Totális foci, nyolc gól, 6000. Real-találat – VIDEÓ

Asensio duplázott, Cristiano Ronaldo és Benzema is betalált a Betis elleni bajnokin.

Az elmúlt hónapok gyatra eredményei után valamelyeset jobb szájízzel várhattak a Real Betis elleni vasárnap esti spanyol bajnokit a Real Madrid-drukkerek, hiszen Cristiano Ronaldóék a legutóbbi két meccsükön a Real Socieadadot 5-0-ra, a BL-ben a Paris Saint-Germaint 3-1-re verték.

Kihagyhatatlan ajánlat
Ingyen lesz a sör az NB I-es csapat meccsén

Jól is kezdődött a találkozó a királyi gárda számára, a 11. percben Cristiano Ronaldo lövését még védte Adán, de a kipattanót Marco Asensio befejelte a hálóba. A vendég gól azonban felpaprikázta a Betist, átvették a meccs irányítását és sorra dolgozták ki a helyzeteket, csak a szerencsének és Keylor Navasnak köszönhette a Real, hogy nem jött az egyenlítés. Egészen a 33. percig, ekkor már a kapus sem tudott segíteni, Joaquín beadásából Mandi talált be fejjel közelről. Négy percre rá ismét hatalmas hangrobbanás rázta meg a stadiont, Nacho öngólját követően már a Betis vezetett.

A parádés első félidőt hasonló második követte, a Real Madrid tizennégy perc alatt fordítani tudott, előbb Sergio Ramos fejese, majd Marco Asensio remek lövése talált utat a hálóba – így a spanyol közééppályás szerezte a királyi gárda történetének 6000. gólját. A Real lett az első csapat, amely elérte ezt a mérföldkövet a spanyol bajnokságban.

A Betis azonban tett arról, hogy ne legyen nyugodt a hajrá a Real számára, Sergio León a 85. percben szépített, az utolsó szó azonban a csereként beálló Karim Benzemáé volt, a francia találatával alakult ki az 5-3-as madridi győzelem.

A Real 6000. gólja Asensióé lett

Ronaldo is meglőtte a magáét

Spanyol bajnokság, 24. forduló

Real Sociedad–Levante 3-0 (2-0)

Atlético Madrid–Athletic Bilbao 2-0 (0-0)

Espanyol–Villarreal 1-1 (0-1)

Real Betis–Real Madrid 3-5 (2-1)

hétfőn játsszák:

20.45: Getafe–Celta Vigo

szombaton játszották:

Las Palmas–Sevilla 1-2 (0-1)

Eibar–Barcelona 0-2 (0-1)

Alavés–Deportivo 1-0 (0-0)

Málaga–Valencia 1-2 (1-0)

pénteken játszották:

Girona–Leganés 3-0 (2-0)

Olvasói sztorik