Nemzetközi foci

Újabb szexbotrány Angliában? Alexis Sánchezről kering furcsa sztori

Húszéves diáklánynak akart fizetni a szexért? - FOTÓK

Érdekes sztorit hozott le nemrég a The Sun, amelyet a húszesztendős diáklány, Paulina Sobierajska keresett meg botrányba illő történetével. A hölgy állítása szerint a Manchester United chilei klasszisa, Alexis Sánchez még tavaly ősszel egy londoni bárban megpróbálta felszedni őt.

Paulina meséje szerint Alexis felhívta őt a lakására, ahol a focista sztriptízelt is neki, és megkérdezte tőle, hogy 1000 fontért szexelnek-e. A diáklány szerint később még többször találkoztak, és abban a hitben volt, hogy kapcsolat lehet közöttük. A történetet érdemes óvatosan kezelni, ugyanis Sánchez számára köztudattan a család a legfontosabb, nyár óta boldog kapcsolatban él Mayte Rodriguezzel, és imádja két Labrador kutyáját.

Íme az érdekes sztorival rendelkező Paulina!

Paulina Sobierajska (@simplypaulina) által megosztott bejegyzés, Jan 24., 2018, időpont: 4:54 (PST időzóna szerint)

Paulina Sobierajska (@simplypaulina) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2018, időpont: 11:54 (PST időzóna szerint)

Paulina Sobierajska (@simplypaulina) által megosztott bejegyzés, Aug 5., 2016, időpont: 2:13 (PDT időzóna szerint)

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.