Nemzetközi foci

Szoboszlai gólt lőtt a Bayern Münchennek

Tovább folytatja remeklését a magyar tehetség. Pénteki légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Minden izgalmas hír egy helyen!
Iniesta otthagyja a Barcát? Kabát visszatér a pályára; indul a nagy Real-hadművelet

Felkészülési mérkőzésen vette be a német negyedosztályú Bayern München tartalékcsapatának kapuját a Liefering magyar középpályása, Szoboszlai Dominik. A 17 éves játékos a 23. percben talált be, csapatával 4-1-es győzelmet arattak.

Kezdőként végigjátszotta a francia másodosztályú Nancy Bourg elleni bajnokiját Lang Ádám, aki a meccs végén szomorkodhatott, mert 3-2-re alulmaradtak. Ugyanebben az osztályban Bese Barnabás csereként nem jutott szóhoz a Le Havre-ban a Sochaux otthonában – Langékhoz hasonlóan ők is 3-2-re kaptak ki.

5-1-re nyert a Dzsudzsák Balázs vezette al-Vahda az al-Ain elleni arab emírségekbeli Ligakupa-találkozón, így összesítésben 7-2-vel jutott a következő körbe a magyar játékos csapata. Honfitársunk szöglete után született az első hazai gólt, ezt ide kattintva nézheted meg.

Adorján Krisztián a 61. percben lépett pályára az ír élvonalbeli Dundalkben, de ő sem tudta gólhoz segíteni csapatát a Bray elleni 0-0-ra végződő találkozón.

Szoboszlai újra betalált Fotó: FC Bayern Campus Twitter
Olvasói sztorik