Nemzetközi foci

Autólopáson fogták a PL-csapat sztárjait

Szégyenkezik és közleményben kér elnézést a klub.

Pocsék formát fut a Premier League-ben a West Brom, amely huszonhét fordulót követően az utolsó helyen áll, így Alan Pardew vezetőedző azt találta ki, hogy a hétvégi FA Kupa-találkozó előtt egyhetes spanyolországi edzőtábort tart játékosainak. De arra azonban ő sem gondolt, hogy a tábor végén szégyenkeznie kell néhány labdarúgó viselkedése miatt.

Ez történt pénteken!
Iniesta otthagyja a Barcát? Kabát visszatér a pályára; indul a nagy Real-hadművelet

Történt ugyanis, hogy a klub négy játékosa, Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore és Boaz Myhill – a klub egy frissen kiadott közleményben nevezte meg az érintetteket – ellopott egy taxit egy McDonald’s étterem mellől, amivel egészen a szállodájukig mentek, majd otthagyták a parkolóban – írja a BBC. A nem ép elmére valló tett után a sztárokat az ágyból rángatták ki a rendőrök és bevitték őket kihallgatásra.

A klub úgy érezte, a többi játékos becsületének megóvása érdekében nyilvánosságra hozza az elkövetők nevét, akik egyébként szintén elnézést kértek a klubtól és a szurkolóktól, hogy a csapat rossz hírnevét keltették és fogadkoznak, hogy a pályán igyekszenek jóvá tenni ezt a kihágást. A West Brom belső vizsgálatot is indít, arról még nem tájékoztatott, milyen büntetést kapnak a labdarúgók.

Olvasói sztorik