Nemzetközi foci

Zidane nem érti, miért fütyülik Benzemát a drukkerek

A francia tréner már tudja, kiket tesz a kezdőbe a PSG ellen.

Szombat este az utóbbi hónapok egyik legjobb játékának köszönhetően 5-2-re megverte a Real Sociedadot a Real Madrid, amely így már teljességgel koncentrálhat a jövő hét szerdai Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre. A királyi gárda játékosai főleg az első félidőben villogtak, ekkor négy gólt is berámoltak Rulli kapujába, ám az ezúttal is sok ziccert hibázó Karim Benzema ismét füttykoncertet kapott a nézőktől.

Ez történt szombaton!
Neymart hidegen hagyja a Real Madrid; megvan az új City-csillag; meglepő nevek a Barcában

– Nem tudom, miért csinálják ezt vele a szurkolók – mondta értetlenkedve a Real trénere, Zinédine Zidane a meccs utáni sajtótájékoztatón. – Persze aki kijön egy meccsre, azt teszi, amihez csak kedve van, én csak annyit mondok, hogy Benzema sokat dolgozott, megvoltak a helyzetei, de ezúttal nem talált be, bízom benne, hogy legközelebb több szerencséje lesz.

Benzema ezúttal is gyengén játszott Fotó: BENJAMIN CREMEL / DPPI / AFP

– Nincs kétségem azzal kapcsolatban, hogy kik fognak játszani a PSG ellen, de ezt csak szerdán derül majd ki. Azt viszont már korábban többször is mondtam, nem az számít, ki játszik, hanem az, hogyan teljesítünk a pályán. Negyvenöt perc magas színvonalú focit láthattunk az első játékrészben, a kiváló játék helyzeteket és gólokat hozott. Elégedettek lehetünk az eredménnyel – tette hozzá Zidane.

A francia tréner kitért a mesterhármast szerző Cristiano Ronaldóra is, akiről elmondta, egészen biztos benne, hogy a PSG-nek szorosan kell majd őt fognak és nagyon oda kell figyelnie rá.

– A szerdai más meccs lesz a szombatihoz képest, más versenysorozatban, extra motivációval várjuk – tette hozzá Zidane.

Olvasói sztorik