Nemzetközi foci

Olasz csatárlegendához hasonlította magát Holman Dávid

A Slovan légiósa meglőtte első idei gólját.

Az orosz Zenit Szentpétervár elleni gól nélküli döntetlent követően 3-2-re kikapott a cseh Zlintől a Holmand Dávid fémjelezte Slovan Bratislava. A szlovák együttes első találatát a magyar játékos szerezte, aki a csapat hivatalos honlapján olasz csatárlegendához hasonlította idei első gólját.

Ezt olvastad már?
Újabb aláírást jelentett be a Bayern München

– A szélen helyezkedő Andraz Sporarhoz passzoltam a labdát, aki éles szögből kapura lőtt, én pedig közben arra gondoltam, hogy hátha hibázik a kapus, ezért a kapu elé érkeztem. Utólag mondhatom, jó döntés volt, hiszen hozzám került a labda, majd pedig olyan voltam, mint Inzaghi, nagy erővel a jobb sarokba lőttem – emlékezett vissza az esetre Holman, aki tavaly októberben talált be utoljára a pozsonyiaknál.

Holman meglőtte első idei gólját Fotó: skslovan.com

– Régóta vártam az újabb gólomra, a jövőben is szeretnék még többször betalálni, valamint gólpasszokkal is segíteni a csapatot. Örülök, hogy nemsokára vége a felkészülési időszaknak és a jövő héten elkezdődik a bajnokság, még egy hetünk van, hogy a legjobb formánkba hozzuk magunkat – nyilatkozta Holman Dávid.

Olvasói sztorik