Nemzetközi foci

Az Inter-védő az év bakiját mutatta be, le is cserélték a szünetben – VIDEÓ

Nagy Ádám a kispadról nézte a komikus jelenetet; az Inter megszakította döntetlen-sorozatát.

A Nagy Ádámot ezúttal is a kispadra nevező Bologna a dobogós, a bajnokságban viszont már december harmadika óta nyeretlen Internazionale vendége volt az olasz élvonal 24. fordulójában.

A hazaiak két perc elteltével Eder góljával szereztek vezetést, sokáig azonban nem ünnepelhettek: a 25. minutumban Miranda óriási gyertyát rúgott, a megszerzett játékszerrel pedig Palacio gyakorlatilag a gólvonalig menetelt, majd a kapuba lőtt.

Az óriásit bakizó védőt a szünetben le is cserélték, a 63. percben pedig már ismét az Inter vezetett: Karamoh remek egyéni akció végén lőtt a felső sarokba majd’ húsz méterről.

Miranda óriásit hibázott Fotó: Matteo Ciambelli/NurPhoto/AFP

A magyar középpályást végig a padon tudó vendégek erre már nem tudtak válaszolni, sőt a 64. és a 68. percben Mbaye két sárga lapot is begyűjtött, majd Masina a 95. percben azonnal piros lapot kapott, így ő is idő előtt mehetett zuhanyozni – a Bologna kettős emberhátrányban fejezte be a meccset. Az Inter 2-1-re nyert, így sorozatban öt döntetlen és három hónap nyeretlenség után ismét győzelmet ünnepelhetett a bajnokságban.

Palacio kihasználta az óriási hibát

Serie A, 24. forduló:

Sassuolo–Cagliari 0-0

Chievo–Genoa 0-1 (0-1)

Internazionale–Bologna 2-1 (1-1)

Sampdoria–Verona 2-0 (0-0)

Torino–Udinese 2-0 (1-0)

Később:

20.45: AS Roma – Benevento

Szombaton játszották:

Napoli–Lazio 4-1

Crotone–Atalanta 1-1

SPAL – AC Milan 0-4

Pénteken játszották:

Fiorentina–Juventus 0-2 (0-0)

Olvasói sztorik