Nemzetközi foci

Zidane reagált az Iscóval kapcsolatos pletykákra

Hazugságnak nevezte a spanyol játékos távozásáról szóló híreket a Real Madrid trénere.

Megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját pénteken a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane. A francia tréner nem csak a Real Sociedad elleni bajnokiról beszélt, hanem az elmúlt napokban a spanyol médiában megjelent pletykáról is, mi szerint, ha Zidane marad az edző, akkor nyártól nem számít Iscóra.

Hoppá!
Azt hiszed, Busquets favágó? Akkor látnod kell ezt a cselt – VIDEÓ

– Továbbra is a csapatomban akarom tudni Iscót, és azt akarom, hogy az egész karrierjét a Realban töltse – idézi Zidane-t a Marca. – Már megmutatta, milyen nagyszerű játékosa, és mindig meg is fogja mutatni. Hazugság, hogy elhagyná a csapatot, és a köztem és Isco között lévő ellentétből sem igaz egy szó sem. Lezártnak tekintem ezt a témát.

Nincs ellentét Isco és Zidane között Fotó: JOSE JORDAN / AFP

A francia trénert természetesen már a jövő heti Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-meccsről is kérdezték, ám ő egyelőre csak a szombati bajnokira koncentrál.

– Az embereknek meg kell érteniük, hogy minden csapat életében vannak nehézségek, senki nem képes örökké a csúcson lenni. A keret továbbra is nagyon magas minőséget képvisel, mindent megteszünk, hogy leküzdjük az előttünk álló akadályokat – tette hozzá a sajtótájékoztatón Zidane a realmadrid.com szerint.

Olvasói sztorik