Nemzetközi foci

Szexbotrányok: Buffon, Lavezzi és Leicester-játékosok is jártak már Dele Allihoz hasonlóan – FOTÓ, VIDEÓ

Nem csak a Tottenham sztárjáról kerültek ki intim képek az internetre.

Megírtuk:szexbotrányba keveredett az angol élvonalban szereplő Tottenham középpályása, Dele Alli. Az angol labdarúgóról egy felvétel került ki az internetre, amin az látszódik, hogy egy nő éppen orálisan kielégíti.

Nos, nem ő az első, aki hibázik, több világklasszis is járt már hasonló cipőben. A világbajnok Gianluigi Buffon tavaly került bajba, amikor róla és barátnőjéről felkerült egy olyan kép az internetre, ami elég kínos lehet mindkettejük számára. A fotón Ilaria D’Amico minden bizonnyal orálisan kielégíti a Juventus futballistáját, ezt a világklasszis kapus arckifejezése is alátámasztja.

Még 2014-ben írtuk, hogy az argentin támadó, Ezequiel Lavezzi milyen bevállalós szelfit készített. Az argentin hosszabb kimenőt kapott a világbajnokság után, amit a Twitterre kikerült képek alapján igyekezett minél tartalmasabban eltölteni. Az akkor még a PSG-ben szereplő csatárról rendőrösdi közben „véletlenül” kicsúszott néhány kép az éterbe, amelyen egy ismeretlen hölgy társaságát élvezi. A fotókon a szelfizés eddig még focistáktól soha nem látott válfaját mutatta be: a punciszelfit.

Fotó: deadspin.com

2015-ben pedig az akkor még nem Premier League-győztes Leicester Citynél volt balhé: a klub három játékosa, Tom Hopper (21), Adam Smith (22) és James Pearson (22) thaiföldi nyaralásán a hotelszobájukba prostituáltakat rendeltek, az aktusról készült felvételeket pedig elküldték barátaiknak. A felvétel a Mirror szerkesztőségébe is eljutott, így ország-világ láthatta a PL-focisták nagy örömködését. Ez annyira kemény videó lett, hogy csak kipixelezve mutatjuk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik