Nemzetközi foci bajnokok ligája

Szoboszlai-parádé: három gólt készített elő, majd ő is betalált – VIDEÓ

A Salzburg húzóembere volt a Bajnokok Ligájában a magyar játékos. Szerdai légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Hatgólos meccsen aratott győzelmet a Red Bull Salzburt U19-es csapata a Sporting korosztályos csapata ellen az UEFA Youth League-ben, azaz a Bajnokok Ligájában. Az osztrákok kezdőcsapatában helyet kapott Szoboszlai Dominik is, aki ezúttal is parádés teljesítménnyel vette ki a részét a továbbjutásból.

Ezt olvastad már?
Megvan Patrice Evra új csapata – hivatalos

A magyar középpályás ismét bebizonyította, hogy rettegniük kell az ellenfeleknek, ha ő áll a labda mögé a pontrúgásoknál, ugyanis egy szabadrúgása és két szöglete után is gól született. A három gólpasszt adó Szoboszlai végig a pályán volt, a hosszabbításban pedig megkoronázta szerdai teljesítményét, egy visszagurítást követően ő maga is betalált, kialakítva ezzel az 5-2-es végeredményt – a Salzburg a nyolcaddöntőben PSG U19-es csapatával játszik majd.

Dzsudzsák Balázs is az elejétől a végéig a pályán volt az al-Vahda Hatta elleni idegenbeli találkozóján az Egyesült Arab Emírségek bajnokságában. A magyar játékos csapata 1-0-ra nyert.

Szoboszlai három gólpassza

Szoboszlai gólja

Olvasói sztorik