Nemzetközi foci

Kiütötte a spanyol élvonalba tartó ellenfelét a Ferencváros

Varga két perc alatt duplázott, az új igazolás Georgijevics is megszerezte első két gólját a csapatban.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Cádiz CF (spanyol) – Ferencvárosi TC 0-4 (0-2)
Rota
FTC: I. félidő: Dibusz – Botka, Otigba, Blazic, Pedroso – Gorriarán, Leandro – Varga R., Szpirovszki, Paintsil – Böde. II. félidő: Varga Á. – Lovrencsics G., Batik, Koch, Sternberg – Hajnal, Nagy D., Moutari, Rui Pedro, Lovrencsics B. – Georgijevics Vezetőedző: Thomas Doll
Gólszerzők: Varga R. (41., 43.), Georgijevics (64., 80.)

A spanyol másodosztályban második helyen álló Cádiz ellen játszott felkészülési mérkőzést a Spanyolországban edzőtáborozó Ferencváros. Az ellenfél már a bajnokságban bizonyít, így az ott mellőzött játékosok kaptak inkább lehetőséget – derült ki az FTC hivatalos honlapjánakbeszámolójából.

Kapufával kezdett a Cádiz, a harmadik percben Sariri fejesénél volt szerencséje a Fradinak. Ezt követően inkább a magyar együttes előtt adódtak lehetőségek, és a gól sem maradt el: Varga Roland előbb egy szabadrúgást tekert a kapuba a 41. percben, majd két minutummal később egy kipattanót pofozott a hálóba.

A szünetben teljes sort cserélt Thomas Doll, a lendület viszont megmaradt: igaz, majdnem húsz percet kellett várni az első komolyabb lehetőségre – Nagy Dominik passzát Georgijevics váltotta gólra (3-0). A spanyolok kapusát rendre megdolgoztatta a ferencvárosi támadósor, amely a 80. percben Georgijevics révén a negyedik gólt is megszerezte: Moutari passza után alakult 4-0-ra az állás. Nem sokkal később Georgijevics egy lesgólt is jegyzett – maradt a 0-4, sima Fradi-győzelem.

Legyőzte spanyol ellenfelét a Fradi Fotó: fradi.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik