Nemzetközi foci

Városi riválishoz igazolt a Juve válogatottja – hivatalos

Tomás Rincónért hatmillió eurót kaptak a Torinótól.

A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a városi rivális Torino FC 6 millió euró fejében végérvényesen is megszerezte a zebramezesek venezuelai válogatott középpályását, Tomás Rincónt – írja a juventuz.blog.hu.

A játékos nyártól kölcsönben a Torino színeiben szerepelt, és a két klub közötti megállapodás értelmében az opciós vételi jog egy bizonyos számú pályára lépés megvalósulása esetén kötelező érvényűvé vált.

– A Juventus Football Club bejelenti, hogy a szerződésben foglalt feltételek megvalósulását követően a Torino Football Club érvényesítette a játékos, Tomás Eduardo Rincón Hernández játékjogának végérvényes megszerzésére vonatkozó opcióját – szól a Juventus hivatalos közleménye.

– A végleges átigazolás díja 6 millió euró, amely összeg három pénzügyi év alatt kerül kifizetésre. Ez a tranzakció nem jár jelentős pénzügyi eredménnyel.

Rincón 2017 januárjában a Genoa együttesétől igazolt a Juventushoz, amely 8 millió eurót fizetett a játékjogáért, azonban nem sikerült maradandó nyomot hagynia a zebracsíkos mezben.

Olvasói sztorik