Nemzetközi foci

Kétgólos hátrányból, hosszabbítás után örülhetett a Bayer – VIDEÓ

A csereként beállt Bellarabi a 111. percben döntött. A hajrában biztossá vált a hazaiak továbbjutása.

A Német Kupa negyeddöntőjében kora este könnyed győzelemmel jutott tovább a Bayern München. Az esti műsorsávban két élvonalbeli csapat feszült egymásnak: a Bayer Lerverkusenhez a Werder Bremen látogatott. (A bajnokságban a 15. (osztályozós) helyen tanyázó brémaiak hátránya tizenöt pont a második gyógyszergyáriak mögött.)

EZT LÁTTAD MÁR?
Lallana ketrecharcosnak hitte magát, egy piros lap semmi a tettéért – VIDEÓ

A brémaiak Kruse büntetőjével már a 4. percben megszerezték a vezetést, majd négy perccel később Johannsson akcióból volt eredményes. A hazaiak Brandt révén a 31. percben szépítettek, így a szünetre egy gólra olvadt a Werder előnye.

Fordulás után egyenlíteni tudott a Leverkusen, az 55. percben ugyanis a duplázó Brandt parádés találatot jegyzett. Mivel a rendes játékidő 2-2-es döntetlennel ért véget, jöhetett a 2X15 perces hosszabbítás.

A ráadásban a vetetést is megszerezte a Bayer Leverkusen, a csereként beállt Bellarabi fordított a 111. percben, majd a 118. percben Havertz tette biztossá a hazaiak továbbjutását. A kései találatok tehát sorsdöntőnek bizonyultak, hiszen így a Bayer jutott az elődöntőbe, a Werder búcsúzott.

Kruse, 0-1

Johannsson, 0-2

Brandt, 1-2

Brandt, 2-2

Bellarabi, 3-2

Német Kupa, negyeddöntő:

Bayer Leverkusen – Werder Bremen 2-2 (1-2) Hosszabbítás után: 4-2

Korábban:

Paderborn – Bayern München 0-6 (0-3)

Olvasói sztorik