Nemzetközi foci

„Hülye lennék Kínába igazolni”

Antonio Cassano szívesen folytatná karrierjét.

A 35 éves Antonio Cassano nyáron előbb a Hellas Veronához igazolt, majd napokkal később távozott. Azóta többször is megváltoztatta az álláspontját a visszavonulása kapcsán.

Ezt olvastad már?
Kirúgják a bajnokcsapat edzőjét

A Corriere della Sera című lapnak adott interjújában elmondta, még nem fejezte be a futballt, de nem a pénz motiválja, ezért csak olyan klubhoz fog aláírni, ahol százszázalékos érzi, hogy az elnök és az edző hisz benne.

‒ Azoknak a dolgoknak, amelyeket elrontottam a karrierem során, úgy kellett történniük. Azt akarom, hogy tudják, még mindig képes vagyok játszani, de olyan elnökre és edzőre van szükségem, aki százszázalékos hisz bennem. Ingyen írok alá, mert már elég pénzt kerestem ‒ fogalmazott a Real Madrid és az AC Milan egykori csatára.

Cassano kategorikusan kizárta, hogy Ázsiában folytatná pályafutását, és leszögezte, hogy Kínába pusztán anyagi okokból igazolnak a játékosok.

Antonio Cassano biztosan Európában marad Fotó: MARCO BERTORELLO / AFP

‒ Hülye lennék Kínába menni. Mindenki szabadon dönthet arról, mit akar csinálni, de aki Kínában játszik, annak be kell vallania, hogy a pénzért csinálja. Nem is emlékszem a csapat nevére, amelyik szerződtetni akart – közölte.

A korábbi válogatott játékos elárulta, továbbra is naponta tréningezik egy edzésprogram alapján, és hetente háromszor teniszezik.

‒ Mindig veszítek, de én azért születtem, hogy futballozzak ‒ tette hozzá.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik