Nemzetközi foci

Első külföldi meccsén rögtön gólt lőtt a Realnak

A korábbi olasz válogatott csatár emlékezetessé tette bemutatkozását a La Ligában.

Giampaolo Pazzini szerdán érkezett a Levante csapatához, amelynek a Hellas Verona kölcsönadta, majd két közös edzés után csereként 14 percet kapott a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid elleni szombati bajnokin.

Ezt olvastad már?
Fegyvert fogott edzőjére a sértődött játékos; döntött Ronaldóról a Real; továbbra is kapós a Fradi légiósa

Ez a szűk negyedóra is elég volt, hogy emlékezetessé tegye a bemutatkozását, hiszen a 89. percben ő szerezte a találkozó negyedik gólját (2-2), ezzel pontot mentett új együttesének.

‒ Ez álomszerű bemutatkozás lenne minden játékos számára. Fantasztikus este ez nekem és a csapatnak is. A La Ligába igazolni, és gólt szerezni a Levante színeiben a Real Madrid ellen… Ez hihetetlen és gyönyörű egyszerre. Fantasztikus volt látni a szurkolók boldogságát. A csapat velem együtt ünnepelt, nagyon örülök, hogy így fogadtak. Az első nap óta érzem a szeretetet, ez fontos egy játékos számára, amikor új országba érkezik, vagy egy új klubhoz csatlakozik.

Így ünnepelték Pazzini gólját szombat este Fotó: www.facebook.com/LevanteUD

A korábbi 25-szörös olasz válogatott Pazzini már 33 éves, de most először játszik külföldön. Eddig az Atalanta, a Fiorentina, a Sampdoria, az Internazionale, az AC Milan, illetve legutóbb a Hellas Verona futballistája volt.

A csatár elárulta, hogy a Levante és az olasz válogatott egykori középpályása, Damiano Tommasi is gratulált a remek bemutatkozásához.

Olvasói sztorik