Nemzetközi foci bajnokok ligája

Mutatjuk, hogy motiválta játékosait Zidane a BL-döntő félidejében – VIDEÓ

Ha madridista vagy, ezt a felvételt látnod kell.

Izgalmas felvételt osztott meg a Real Madrid hivatalos oldala a 2017-es Bajnokok Ligája döntőjéről, amelyet végül 4-1-re nyert meg a királyi gárda a Juventus ellen. A spanyol csapat videójának köszönhetően a szurkolók bepillanthatnak a kulisszák mögé és megnézhetik, mi zajlott le az öltözőben Cristiano Ronaldóéknál.

Ezt olvastad már?
Eldőlt Cristiano Ronaldo sorsa Madridban?

Mint ismert, negyvenöt percnyi játék után 1-1 volt az állás a cardiffi Millennium Stadionban, a szünetben pedig Zidane meglepő húzásra szánta el magát az öltözőben – bejött.

A francia tréner előbb hét percre magukra hagyta a játékosokat, majd a következőket mondta: – Ez egy döntő, és tudjuk, hogy nehéz meccs, de nekik is ugyanannyira az. A legfontosabb, hogy a védelmünk jó értelemben véve legyen agresszívebb, de ne kapjunk sárgákat. Érkezzünk jó ütemben, próbáljunk közelebb lenni hozzájuk. Türelmesen meg kell tartanunk a labdát, majd gyorsan kijátszani a szélekre. Marcelo és Dani helyezkedjen kicsit feljebb, hogy amikor mi birtokoljuk a labdát, mégis nekik kelljen védekezni, mert Marcelo és Dani nyomás alatt tartja őket. Folytassuk a munkát, tudjuk, hogy szenvedés vár ránk a második félidőben, de ez egy döntő. Szenvedve is pozitívnak kell maradnunk, gondoljunk arra, hogy gólt tudunk szerezni, rendben?. Indulás! – adta ki az ukázt Zidane.

Olvasói sztorik