Nemzetközi foci

A szerencsétlenkedő Real Madrid a kiesőjelölt ellen sem tudott nyerni

Kétszer adta el a védelem a labdát az utolsó percben, másodjára gólt is szerzett a Levante.

A spanyol LaLiga 22. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a dobogóra hajtó Real Madrid a kiesés ellen harcoló Levante vendége volt.

Egy lépésből:
Hiába lőtt fantasztikus szabadrúgásgólt, nem Neymaré a nap PSG-találata – VIDEÓ

Mondhatni, jött a papírforma az első percekben: a Real belelendült, és a 11. percben Sergio Ramos szöglet utáni fejesével meg is szerezte a vezetést. A gyors gól talán túlságosan megnyugtatta a vendégeket: nem sokkal az első félidő vége előtt elaludt a védelem, Morales egy az egyben vihette a labdát Navasra, aki óriási bravúrt mutatott be, azonban a kipattanót Boateng a hosszúba lőtte.

A 66. percig a Benzema, Bale, Cristiano Ronaldo trió támadta a hazai kaput, hiába, majd Bale-t Isco váltotta. Utóbbi játékos becserélése jó döntésnek bizonyult: a 81. percben a tizenhatoson belül tömörülő hazai védők között Benzema passzát lőtte a hálóba. Úgy tűnt, ezzel a találattal nyer a Real, azonban a Levante nem így gondolta: a 89. percben kétszer is elvették a labdát a szerencsétlenkedő Real-védelemtől, majd a kilépő Pazzini a hosszúba lőtt… 2-2 lett a vége.

Egy megszerzett pontjával a Real továbbra is csak negyedik a tabellán – immár 24 pontot bukott az együttes a szezon során –, egy egységgel lemaradva a Valencia mögött, míg a Levante három ponttal kerüli el a kiesőzónát.

Ronaldóék nagyon kiengedtek a vezető gól után Fotó: Jose Jordan/AFP

LaLiga, 22. forduló

Alavés-Celta Vigo 2-1 (2-0)

Betis-Villarreal 2-1 (1-0)

Eibar-Sevilla 5-1 (3-1)

Levante – Real Madrid 2-2 (1-1)

Pénteken játszották:

Real Sociedad – Deportivo La Coruna 5-0 (1-0)

Vasárnap játsszák:

12 óra: Getafe–Leganés

16.15: Espanyol – FC Barcelona

18.30: Girona – Athletic Bilbao

20.45: Atlético Madrid – FC Valencia

Hétfőn játsszák:

21 óra: Las Palmas – Málaga

Olvasói sztorik