Nemzetközi foci

Conte keményen megmondta a magáét a kínos vereség után

A Chelsea menedzsere igencsak borúlátó a Bournemouth elleni hazai vereség után.

A szerda esti, Bournemouth elleni hazai bajnoki vereség után a Chelsea menedzsere, Antonio Conte úgy érzi, hogy csapatának innentől kezdve a szezonban a legjobb négybe kerülést kell kitűznie célként.

LÁTTAD?

Igazolt a Chelsea, a Dortmund, a Tottenham, a Sevilla és a Videoton – hivatalos

– Aggódnunk kell az első négybe kerülés miatt. Nem lesz könnyű, de ez teljesen normális – kezdte Conte. – Nem lesz könnyű, és harcolnunk kell. Úgy gondolom, hogy a játékosok kezdik megérteni, hogy ebben a szezonban meg kell küzdenünk a Bajnokok Ligáját érő pozícióért. A játékosok eddig nagyszerűek voltak, az elkötelezettségük és a viselkedésük előtt is le a kalappal. Ha nem így lenne, akkor még rosszabb helyen állnánk a tabellán.

– Ha csak álmodozni akarunk és nem a realitást nézni, akkor mondhatnám, hogy a bajnoki címért fogunk küzdeni, de nagyon fontos, hogy reálisan lássuk a dolgokat. Ha elérjük a BL-t érő helyeket, az nagy siker lesz. Ellenkező esetben egy sima szezon – mondta Conte, aki tudja, hogy az ilyen vereségek után nagy nyomás nehezedik a menedzseri pozíciójára.

– Ez teljesen normális, ha a Chelsea menedzsere vagy. A keretet a maximális szinten használom, de ha valaki nem ért egyet vele, akkor itt vagyok. Tudom, hogy nagyszerű munkát végzünk, én, a stáb és a csapat is.

Conte megmondta a magáét Fotó: Ben STANSALL / AFP
Olvasói sztorik