Nemzetközi foci

Bedurcizott és bojkottot hirdet a Leicester klasszisa?

Mahrez csalódott, hogy nem igazolhatott a Manchester Citybe.

Az átigazolási időszak utolsó napjaiban több hír is felröppent a Leicester-játékos, Riyad Mahrez Manchester Citybe való igazolásával kapcsolatban. Angol sajtóhírek szerint a manchesteri klub hatvanötmillió fontos ajánlatot tett az algériai szélsőért, ám a „rókák” vezetősége nem volt hajlandó kilencvenötmillió fontnál kevesebbért megválni tőle, így kútba esett az átigazolás.

Ezt olvastad már?
EL-csapatba igazolt a magyar válogatott kerettag – hivatalos

A klasszishoz közel álló barát azt nyilatkozta a Mirrornak, hogy a Leicester sztárja nagyon kiakadt, amiért ebben az átigazolási időszakban sem engedte őt el a klub, ezért bojkottálhatja is az edzéseket és a meccseket, így előfordulhat, hogy nem lép pályára a következő hónapokban. Az üggyel kapcsolatban Claude Puel vezetőedző is megszólalt.

– Nehéz időszak volt ez Riyad számára, de bízom benne, hogy mosollyal az arcán és a megfelelő játékkedvvel tér vissza a csapattársaihoz. Előfordulhat, hogy eleinte még látható lesz rajta némi csalódottság, de a társai segítenek neki a visszatérésben – bizakodott a tréner szintén a Mirror hasábjain.

Mahrez csalódott, hogy nem tudott eligazolni Fotó: Tony Marshall/Getty Images
Olvasói sztorik