Nemzetközi foci

Barátnője brutálisan nagy mellei miatt akart visszavonulni a válogatott játékos – FOTÓK

Rengeteg támadás éri őket az interneten és a meccseken is.

Nagy-Britannia legnagyobb melleivel rendelkezik Leia Parker, aki a korábbi angol U21-es válogatott kapus, Jonathan Bond barátnője. A hálóőrt éppen ezért rengeteg troll támadta be korábban a közösségi médián keresztül, valamint a meccseken is a nézőtérről, ezért már azon is elgondolkodott, hogy abbahagyja a labdarúgást – írja a The Sun.

A magyar focistáknak sem kell szégyenkezni…

Dukai Regina után újabb szexi szépséggel kavar a Fradi-játékos – FOTÓK – KLIKK!

– Bevallom, a rengeteg támadás miatt elgondolkodtam azon, hogy nem folytatom tovább a focit – nyilatkozta a Peterborough jelenlegi hálóőre. – De ennél erősebb vagyok, nem fogom abbahagyni, valamint Leia sem engedné ezt meg. A Peterborough nagyszerű csapat, valamint én és Leia is nagyszerű csapatot alkotunk, nem engedjük, hogy a mocskolódok változtassanak ezen.

Íme, ő Leia Parker Fotó: thesun.co.uk

– Most már egyre inkább poénként fogom fel ezt az egészet – ezt már Bond nagymellű barátnője, Leia mondja, aki modellkedik, tavaly decemberben pedig a Glamour Gálán is jelölt volt az Év Újonca kategóriában. – Rengetegen utáltak azért, amit csinálok, gyakran kaptam durva és perverz kommenteket, ezeket azonban nem vettem magamra, hiszen a neten keresztül mindenki bátrabb. A lelátóról érkező szidalmak azonban megviseltek.

Sok támadást kap Leia a mellei miatt Fotó: thesun.co.uk
Leia modellkedik Fotó: thesun.co.uk
Leia Parker Fotó: thesun.co.uk
Olvasói sztorik