Nemzetközi foci

Átigazolási hajrá: az utolsó pillanatokra is maradt izgalom

Nagyágyúk sorsa dőlhet el a határidő legvégén.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a téli átigazolási piac a legkülönböző időpontokban zár egy-egy országban. A legtöbb helyen – ideértve a topbajnokságokat – január végéig vagy február elejéig tudnak új játékost igazolni a klubok.

HIVATALOS!
Újabb ász távozott a Barcelonától

Mutatjuk, a Sky Bet oddsai alapján kik lehetnek a hajrá legizgalmasabb fogásai. Az egyik legnagyobb brit fogadóiroda azt jósolja, leginkább a következő nagyágyúknak van még esélyük február 3-a előtt új klubhoz csatlakozni.

Olivier Giroud (Arsenal)

A francia csatár minden valószínűség szerint távozik az Arsenaltól, ám sorsa függ Pierre-Emerick Aubameyang klubváltásától is. A fogadóiroda szerint a Borussia Dortmund és a Chelsea is reménykedhet, kérdés, ki lesz a nagy befutó…

Lucas Moura (PSG)

A PSG 25 éves brazilja sajtóhírek szerint karnyújtásnyira van a Tottenham Hotspurtól. Az angolok vélhetően 25 millió fontot fizetnek érte. Hamarosan jön a nagy bejelentés?

Javier Hernández (West Ham)

A mexikói játékos korábban erősítette a Real Madridot és a Manchester Unitedet is, de az utóbbi években megfordult Németországban majd újfent Angliában is. A hajrában valószínűsíthető az ő klubváltása is, a Besiktas lehet a befutó.

Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)

A gaboni csatár lehetséges távozása Dortmunból hosszú hetek óta húzódik. Sajtóhírek és a fogadóirodák oddsai alapján karnyújtásnyira van az Arsenaltól, már azt is sejteni lehet, hogy a 14-es mezt kapja. Angliában szerdán éjfélkor zár a piac, addig mindenképpen nyélbe kelle(ene) ütni a transzfert, máskülönben Aubameyang marad a Bundesligában…

Aubameyang vajon aláír az Arsenalhoz a határidő előtt? Fotó: Getty Images

Islam Slimani (Leicester City)

A 29 éves algériai játékos legkitartóbb kérőjének az AS Monaco bizonyul, így nem lenne meglepő, ha a hajrában a hercegségbeliekhez tenné át a székhelyét.

Belehúz a Manchester City? Laporte és Fred (Sahtar Donyeck) a fókuszban

Laportét már nem köti szerződés az Atl. Bilbaóhoz, miután a 23 éves védő 65 millió euróért kivásárolta magát élő szerződéséből. Minden valószínűség szerint érkezését hamarosan bejelenti a Manchester City. Vele párhuzamosan nagy esély van Fred érkezésére is. A 24 éves brazil a Sahtart hagyhatja el a City kedvéért.

Ibrahimovic: irány az MLS?

Nagy valószínűség szerint Zlatan Ibrahimovic hamarosan távozik a Manchester Unitedtől és az MLS-be igazol. Nem lenne meglepetés, ha a svéd zseni pályafutását a Los Angeles Galaxy színeiben folytatná. (Az Egyesült Államokban egészen május elsejéig lehet új játékost igazolni.)

Olvasói sztorik