Nemzetközi foci

Képtelen aludni az AS Roma edzője

De nem az átigazolási pletykák miatt.

Továbbra is jókora hullámvölgyben van az AS Roma, amely házigazdaként 1-0-ra kikapott a Sampdoriától az olasz bajnokság 22. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

Ezt olvastad már?
Megegyezett Aubameyangról a Dortmund és az Arsenal?

A fővárosiak vezetőedzője, Eusebio Di Francesco a lefújás után csalódottságának adott hangot.

‒ Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, de a kapusunk remekül védett. A második félidőben javultunk, amikor a szélsőink oldalt váltottak, de elkövettünk egy hibát. Nem tudom, mit mondjak arra, hogy nem vagyunk képesek gólt szerezni, annak ellenére, hogy sok támadójátékosunk van ‒ bosszankodott.

Az edző a cseh csatár, Patrick Schick sérüléséről is nyilatkozott.

‒ Tegnap az edzésen történt. Ugyanolyan izomproblémáról van szó, mint korábban. Szörnyű hír, mert sokat fejlődött a közelmúltban. Mostanság nagyon rosszul alakulnak a dolgaink, sajnos – közölte Di Francesco.

A fővárosiak sorozatban hatodik bajnokijukon nem tudtak nyerni Fotó: Getty Images

A szakvezetőt megkérdezték, játékosait befolyásolják-e az átadási piac pletykái, amelyek szerint Edin Dzeko a Chelsea-be tart.

‒ Ha ez volt a helyzet, akkor a többi tíz játékos is érdekelt lesz az átigazolási piacon… Nem igaz, hogy ezek a pletykák megakadályozzák, hogy éjjel jól aludjak. Azért nem tudok aludni, mert nem szerezünk gólokat ‒ nyilatkozta.

Olvasói sztorik