Nemzetközi foci

Ronaldót lekoptatta a brit kebelcsoda vőlegénye – FOTÓ

Hiába küldözgetett üzeneteket a csinos Rhian Sugdennek.

AThe Sun értesülései szerint Cristiano Ronaldo bepróbálkozott Rhian Sugden brit modellnél, de a gyönyörű hölgy vőlegénye, Oliver Mellor közbelépett, és lekoptatta a Real Madrid csatárát.

Ezt olvastad már?
Neymar: nem én döntöm el, ki rúgja a tizenegyest

A portugál Európa-bajnok akkor találkozott először Rhiannel, amikor még a Manchester Unitedben játszott, de azóta is üzeneteket küldött neki.

Ronaldót is meg lehet érteni… Fotó: www.instagram.com/rhiansuggers

Az immár négygyermekes Ronaldo állítólag gyakran kérdezi a fehérneműmodellt, hogy mikor lesz gyereke, és rendszeresen arra kérte, írjon neki Messengeren.

„Ronaldo időről időre üzenetekkel bombázza Rhiant. Baráti viszonyban vannak, de néha kicsit furcsák. A lány többször említette, hogy vőlegénye van, de úgy tűnik, a focista nem fogja fel. Végül Oliver rájött, és küldött Ronaldónak egy udvarias üzenetet, kérve, hogy álljon le. Azóta Ronaldo már nem kezdeményez, Rhian pedig elégedett, és ő sem érdeklődik” – mondta a brit napilap informátora.

A 101greatgoals.com szerint csupán egyetlen bizonyíték van a történet hitelességére, egy WhatsApp-beszélgetés képernyőfelvétele, amiről azonban nem lehet tudni, hogy valódi-e, úgyhogy a The Sun szerzőjének leginkább Ronaldo családjának szétrobbantása lehetett a célja.

Olvasói sztorik