Nemzetközi foci

Kapusának hálálkodott a Real Madrid edzője

Zidane szerint Keylor Navas mentette meg csapatát szombaton.

A címvédő Real Madrid magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott a Valencia otthonában a spanyol bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján.

Ezt olvastad már?
Neymar: nem én döntöm el, ki rúgja a tizenegyest

A lefújás után a sajtótájékoztatón a vendég fővárosiak vezetőedzője, Zinédine Zidane kifejtette: húsz percig szenvedtek, de megérdemelték a győzelmet, különösen azért, ahogyan elkezdték a mérkőzést.

‒ Keylor megmentett minket, ezt el kell ismernünk. Jelenleg nincs szükségem másik kapusra ‒ nyilatkozta a francia szakvezető, aki egyrészt arra utalt, hogy kulcsfontosságú védéseivel Navas jelentősen hozzájárult a sikerhez, másrészt arra, hogy a pletykák ellenére az Athletic Bilbao kapusa, Kepa Arrizabalaga nem lesz a Real játékosa.

Hozzátette, csapata nagyon jó erőállapotban van, néha inkább fejben vannak problémáik a játékosoknak.

Zidane ismét győzelem után nyilatkozhatott Fotó: uefa.com

‒ Nagyon elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel, taktikailag nagyon jól teljesítettünk. Nem voltunk könnyű helyzetben, de rendkívüli odaadással, lelkesedéssel léptünk pályára. Gratulálok mindenkinek, aki ma a pályán volt. Folytatjuk a harcot, mert sok van még a szezonból ‒ közölte.

Zidane leszögezte, mindig megkérdőjelezhetik a munkáját, de nem fog megváltozni, a továbbiakban is ugyanúgy teszi a dolgát, ahogyan eddig.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik