Nemzetközi foci

Mutatjuk, melyik két hazai tévé közvetíti a Nemzetek Ligáját

A magyar meccsek mellett több tucatnyi egyéb összecsapás is képernyőre kerül.

A magyar válogatott a görög, a finn és az észt csapattal mérkőzik a C osztályban az első alkalommal kiírt, szeptemberben rajtoló Nemzetek Ligájában. Az együttesek szeptemberben, októberben és novemberben oda-visszavágós alapon játszanak egymással a csoportelsőségért. Az élen záró válogatott 2020 márciusában az osztály másik három csoportjának győztesével elődöntő-döntő rendszerben mérkőzik meg a 2020-as Európa-bajnokságon való indulás jogáért, és egyúttal kiharcolja a feljutást a B osztályba.

A magyar válogatott első, finnországi találkozója 18 órakor kezdődik, a további mérkőzés kivétel nélkül 20.45-kor indul – az összecsapásokat kizárólag az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.

A Sport TV is beszáll: a televízió 2018-as őszi programstruktújának egyik fontos elemét jelentő sorozat alapszakaszát hat játéknap, illetve 18 meccsnap alatt bonyolítják le, a Sport 1-en és a Sport 2-n ezeken a napokon valódi mérkőzésdömping lesz. A két csatornán összesen több mint 50 találkozó élőben lesz látható, emellett a magyar válogatott összes összecsapása is adásba kerül felvételről.

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

A Nemzetek Ligája hivatalosan 2018. szeptember 6-án 16 órakor kezdődik a Kazahsztán–Grúzia mérkőzéssel, de már a nyitónapon olyan találkozó kerül be a Sport 1 kínálatába, mint a 20.45-kor sorra kerülő Németország–Franciaország csata. Még szeptemberben olyan kiváló mérkőzések jönnek, mint az Anglia–Spanyolország, a Franciaország–Hollandia, a Portugália–Olaszország vagy a Spanyolország–Horvátország parti.

Az októberi kínálatot a Horvátország–Anglia, a Hollandia–Németország, a Spanyolország–Anglia és a Franciaország–Németország mérkőzés színesíti, novemberben pedig Horvátország–Spanyolország, Hollandia–Franciaország, Olaszország–Portugália, Anglia–Horvátország, Németország–Hollandia összecsapással is kedveskednek a nézőknek.

A Nemzetek Ligája magyarországi otthonának számító Sport TV természetesen a magyar szurkolókról sem feledkezik el, és részletes elemzésekkel kísérve műsorára tűzi nemzeti tizenegyünk összes fellépését.

A magyar válogatott 2018-as játéknapjai a Nemzetek Ligájában:

Szeptember 8., szombat, 18: Finnország–Magyarország
Szeptember 11., kedd, 20.45: Magyarország–Görögország
Október 12., péntek, 20.45: Görögország–Magyarország
Október 15., hétfő, 20.45: Észtország–Magyarország
November 15., csütörtök, 20.45: Magyarország–Észtország
November 18., vasárnap, 20.45: Magyarország–Finnország

Olvasói sztorik