Nemzetközi foci

Szívrohamot kapott az edző, félbeszakadt a német bajnoki

Az első félidőben még minden rendben volt.

Frissítés:

A Kaiserslautern kommunikációs vezetője a Bildnek elmondta, a kórház felé vezető úton a tréner már kezdett magához térni, életveszélyről nincs szó.

A Kaiserslautern hivatalos oldalán reagált a történésekre, annyit közöltek, hogy Jeff Strasser vezetőedzőt kórházba szállították.

A Darmstadt közösségi oldalán az olvasható: „ A meccs nem fog folytatódni. Jobbulást, Jeff Strasser. Nagyon szeretjük a labdarúgást, de sokkal több fontosabb dolog is van az életben.”


Előzmények:

Sajnálatos esemény miatt félbeszakadt a Darmstadt–Kaiserslautern német másodosztályú bajnoki szerda este: a vendégek vezetőedzője, Jeff Strasser a szünetben szívrohamot kapott az öltözőben és összeesett.

Meglepődtél?
Végre megvan Coutinho mezszáma a Barcánál – hivatalos

A Bild tudósítása szerint a szurkolók példamutatóan reagáltak a szörnyű hírre, és közösen elkezdték énekelni a közismert „You’ll never walk alone“ (Sosem mész egyedül) című dalt.

A mérkőzést 0-0-nál szakította félbe a játékvezető az egészségügyi vészhelyzet miatt, amint valamilyen újabb információt közölnek a vezetőedző állapotáról, frissítjük cikkünket.

Olvasói sztorik