Nemzetközi foci

Neymar rühelli a francia bajnokságot, lelépne

Ismét a brazil klasszis boldogtalanságáról cikkeznek a lapok. Felkészül a Real?

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne foglalkozna a nemzetközi sajtó Neymar helyzetével a Paris Saint-Germainnél. Ezúttal a két legnépszerűbb francia sportlap, a L’Equipe és a Le Parisien hasábjain jelent meg érdekes írás a nyáron 222 millió euróért klubot váltó támadóról.

A legizgalmasabb infók!
Átigazolás, 24. nap: Pastore, Griezmann, Videoton, Újpest és az „új Neymar”

A két újság azt írja, Neymar belefáradt a francia bajnokságba, ami a spanyol ligával ellentétben sokkal védekezőbb felfogású, ez pedig egyre inkább bosszantja, valamint az a helyzet is nyugtalanítja a brazil világklasszist, hogy rengeteget szabálytalanságot követnek el ellene –
foglalja össze a Marca. Ez még nem minden, a L’Equipe szerint a korábbi Barca-támadó jelezte, kevesebb fizetésért is aláírna a Real Madridhoz, barátai elmondása szerint pedig már el is döntötte,
hogy távozik Párizsból.

Neymarnak nem jön be a Ligue 1 Fotó: Jean Catuffe/Getty Images

Továbbá rosszul érintette őt múlt héten a szurkolók füttykoncertje a Dijon elleni 8-0-s találkozót követően, amikor is hiába lőtt négy gólt, a 83. percben a megítélt tizenegyest nem volt hajlandó átengedni Edinson Cavaninak – aki egy újabb góllal a párizsi klub örök-góllövőlistájának élére ugorhatott volna –, ez pedig nem tetszett a drukkereknek.

Neymarral kapcsolatban korábban már arról is lehetett hallani, hogy rossz viszonyt ápol Unai Emery vezetőedzővel, valamint Cavanival is – akivel a szezon elején össze is veszett a pályán –, a PSG vezetősége pedig tudja, gyorsan megoldást kell találni erre a kialakult helyzetre, hiszen a brazil támadót árgus szemmel figyeli a Real Madrid és lecsaphat rá.

Olvasói sztorik