Nemzetközi foci

A Barcelona nem áll le: újabb két bombanév a talonban

Griezmann mellett a brazil tehetség, Arthur ügyén dolgoznak a katalánok.

Az FC Barcelonától a téli átigazolási időszakban már távozott Arda Turan és Rafinha, a következő napokban pedig hasonló sors várhat Aleix Vidalra és Deulofeura. Az érkezők sorát Coutinho és Yerry Mina erősíti, a Mundo Deportivo szerint pedig a katalánok már a nyári erősítésen törik a fejüket.

Bombaüzlet?!
Brazil csillaggal erősíthet a PL-klub

Kiszemeltjeik természetesen már vannak: Antonio Griezmann (Atl. Madrid) mellett a Gremio középpályását Arthur Henrique Ramos de Oliveirát szeretnék a Nou Campba csábítani.

A brazil klub és a Barcelona közötti tárgyalások elakadtak, a 21 éves reménység álma azonban változatlan: a gránátvörös-kékeknél szeretne futballozni, de „a hátsó ajtón nem szeretne távozni”, hiszen 14 éves kora óta a Gremio alkalmazásában áll.

Arthur tehát már igent mondott a Barcának, de a két klubnak még meg kell egyeznie a részletekről. A brazilok egyébként 50 millió euróban határozták meg a játékos kivásárlási árát. A katalánok attól sem zárkóznak el, hogy a megállapodást követően Arthur még egy évig kölcsönben mostani klubját erősíti.

Arthur (középen) továbbra is a Barcelonáról álmodik Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik