Nemzetközi foci

Dybalát is pótolhatta volna, ehelyett a Bundesligában szárnyal

Pjaca góllal debütált a Schalke színeiben. Korán lemondott róla a Juve?

Marko Pjaca ügynöke friss nyilatkozatában elárulta: a Schlakénál szereplő kölcsönjátékos tökéletesen helyettesíthette volna a lesérülő Paulo Dybalát. A torinóiak talán korán lemondtak róla?

Nagy a baj!
Két hónapra kidőlt a PSG klasszisa, nem játszhat a Real ellen

Mint ismert, a fiatal horvát játékost a több játéklehetőség reményében januárban kölcsönadta a Juventus a német Bundesligában szereplő Schalkéhoz. Pjaca debütálásként hétvégén fontos gólt szerzett gelsenkircheni színekben.

– Fantasztikusan debütált, gólja pedig kivételes volt, pont, mint maga a játékos. Rendkívüli tehetség, a Schalkénál pedig már most megőrülnek érte. Nem volt egyszerű meggyőzni a Juventust arról, hogy elengedjék őt, hisznek benne, ezért csak a kölcsönszerződés jöhetett szóba.

– Dybala sérülésével megörökölhette volna a helyét a Juvéban, de Pjaca most csak a Bundesligára szeretne koncentrálni. Több európai topcsapat szerette volna januárban leigazolni, de a játékos célja az volt, hogy Németországban bizonyíthasson, mivel fizikálisan roppant kemény bajnokság, ahol a játékosok többet futnak, mint a Serie A-ban. Marko nagyon keményen készül minden edzésen, megbecsülik új klubjánál, de alig várja, hogy visszatérjen a Juventushoz – nyilatkozta Pjaca menedzsere.

Olvasói sztorik